Over WiCipix

Ik ben Cindy Buitenhuis, geboren in Arnhem in 1971, opgegroeid in Zevenaar en woon nu weer in Arnhem. Ik ben getrouwd met Wim, heb drie prachtige dochters Marloes, Jessie, Iris, en een hond Frodo. Ik heb altijd al interesse gehad in fotografie, maar het heeft lang geduurd voordat ik echt intensief met een camera ging werken. Sinds een aantal jaar ben ik intensief bezig met fotografie. Ik ben in 2013 begonnen met de opleiding beroepsfotografie en volg (nog steeds) diverse cursussen waaronder portretfotografie en creatief belichten.

Ik fotografeer met professionele Canon apparatuur. Het fotograferen van Bruiloften is mijn specialiteit. Ik ben altijd enthousiast en creatief bij een fotoshoot en neem daar dan ook ruim de tijd voor. Ik leg vast wat ik zie, en laat de foto graag voor zichzelf spreken.

Samen met mijn vaste assistente Anita maken wij van de reportage een verhaal waarin je de hele dag terug kan zien. Waar mogelijk zal Anita ook kleine stukjes filmen. Zij zal er ook altijd voor zorgen dat de bruid zich op haar gemak voelt, dat de jurk/sluier goed zit en dat alles in het plaatje klopt.

Samen maken wij een herinnering waar je met veel plezier op zult terug kijken.